Stick Şeker Nedir? Neden önemlidir?

Tek kullanımlık, değişik gramajlarda ve kağıt ambalajlarla kaplanmış toz şekerlere stick şeker denir.  Çay,kahve gibi şeker kullanılan içeceklerin satıldığı mekanlarda kullanılmaya başlanan stick şekerler de ülkemizde hızla yayılmaya ve artık genel kullanım ürünü olmaya devam ediyor.Özellikle çay veya kahve servisi yapılan yerlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden bir tanesidir ve baskısız ve ambalajsız olan küp şekerlerin yerini hızla almaktadır.

Müşterilerin istedikleri kadar kullanmasını sağlar ve çalışanların bu tip durumlarla meşgul olmasın engeller. TaKıM Ambalaj&Gıda , otel ya da restoran gibi kuruluşlara, tercih edilen gramajlarda, birinci kalite sülfit, kuşe ve kraft kağıtlara dolum yapmaktadır. Kurumunuzun logosunun basıldığı ürünler, beyaz şeker veya esmer şekerden , tercihe göre 2 gr, 3 gr veya 4 grlik ambalajlardan oluşabilir.

Siz de sahibi olduğunuz kurum veya kuruluşlarda baskılı stick şeker veya logolu stick şekerler kullanıp hem şeker kullanımına pratik bir çözüm getirebilir hem de akıllarda kalıcı bir itibar bırakabilirsiniz. Ayrıca şeker kullanımına getirilen bu hijyenik çözüm müşterilerinizin aklında sağlığa ve hijyene önem veren bir kuruluş olarak kalabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük ve en seçkin markalarının tercihi olan firmamız TaKıM Ambalaj&Gıda, sağlıklı ambalajlarıyla ve el değmeden üretilen ürünleriyle sektörde kalite standartlarını yukarı çekmiştir.